Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arnesen onthult waarom hij Kuijt niet geschikt vond als hoofdtrainer Feyenoord

Laatste update:

"Toen ik bij Feyenoord kwam, was Dick trainer. Hij deed het zo goed en het was zó rustig, dat we nog een jaar verder wilden", blikt Arnesen terug op zijn Rotterdamse periode. "Dirk Kuijt stond klaar hem op te volgen. Hij scheen die toezegging op zak te hebben. In eerste instantie wilde ik me conformeren aan de beloftes die waren gedaan, alleen was het een beetje onduidelijk. Ik heb met Dirk lange gesprekken gevoerd, soms heftig. Hij had Feyenoord Onder 19 getraind. Ik zei: 'Dirk, doe het niet, ga eerst ervaring opdoen'. Ik weet toch hoe het werkt? Het trainerschap is een ervaringsvak. Gaat het fout, is je carrière voorbij voordat-ie goed en wel begonnen is", aldus Arnesen, die vanwege gezondheidsredenen in september 2022 vertrok bij Feyenoord.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

De voormalig directeur van onder meer PSV, Chelsea en Tottenham Hotspur benadrukt in het interview dat Kuijt begrip had voor zijn standpunt. "Dirk snapte dat wel, maar vond het toch heel lastig. Uiteindelijk kwam vanuit de rvc ook de opdracht op zoek te gaan naar een trainer met meer ervaring. Voor Dirk hadden we Feyenoord Onder 21 in gedachte, een ploeg die moest winnen en ontwikkelen. Ideaal voor een trainer die hetzelfde nastreeft. Maar dat wilde Dirk niet." Kuijt vertrok bij Feyenoord en begon bij ADO Den Haag aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Na enkele turbulente maanden met tegenvallende resultaten werd hij vorig jaar november ontslagen.

Het binnenhalen van Slot blijkt achteraf gezien een gouden zet te zijn van Arnesen. Valentijn Driessen vindt echter niet dat de technisch directeur al te veel complimenten moet krijgen. "Arnesen heeft één ding goed gedaan en dat is Slot binnenhalen", zei de journalist vrijdag in een video-item van De Telegraaf. "Verder heeft hij er natuurlijk een puinhoop van gemaakt. In zijn eerste jaar mocht hij alleen investeren, dat zijn louter miskopen geweest. Daar plukt Feyenoord nu nog steeds de wrange vruchten van. Volgens mij betalen ze jaarlijks nog zo'n vier miljoen euro voor alle missers die Frank Arnesen heeft gemaakt."

Zie jij Dirk Kuijt ooit als hoofdtrainer terugkeren bij Feyenoord?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
11
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
42
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties