Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal bereikt mondeling akkoord en heeft nieuwe bestbetaalde speler

Laatste update:

De Londenaren lichtten eerder al de optie in het contract van Saka om de verbintenis automatisch te verlengen tot medio 2024. Het nieuwe contract van de 24-voudig Engels international zal hoogstwaarschijnlijk lopen tot medio 2028. Daarmee slaat de koploper van de Premier League opnieuw een grote slag, nadat het eerder deze maand ook al Gabriel Martinelli langer aan zich wist te binden. De Braziliaan tekende bij tot medio 2027.

Mikel Arteta kan nog niets bevestigen over het akkoord met Saka, die ook in de belangstelling zou staan van Manchester City. "Het is onze verantwoordelijkheid om de beste spelers te behouden voor de club. We werken hier aan een project voor de lange termijn en daarvoor hebben we onze beste spelers nodig die zich committeren aan Arsenal. We willen ze bij elkaar houden, stabiliteit creëren en vanuit daar verdergaan om een betere club te worden." De Londenaren zijn ook in gesprek met William Saliba en Granit Xhaka om hun contracten te verlengen.

Saka maakte zijn debuut voor Arsenal in 2018 en ontwikkelde zich sindsdien van linksback tot rechtsbuiten, de positie waar hij ook dit seizoen furore maakt. De Engelsman was tot dusver goed voor tien doelpunten en acht assists in 31 wedstrijden. Saka is daarnaast clubtopscorer van Arsenal in de Premier League met negen goals. De buitenspeler, die ook met Engeland meeging naar het WK in Qatar, speelde tot dusver 162 wedstrijden voor the Gunners.

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
2
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
6
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties