Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal bespaart fors bedrag na fraaie geste van vertrekkende Willian

Laatste update:

Willian ondertekende een jaar geleden een contract voor liefst drie seizoenen met Arsenal, na een verblijf van zeven seizoenen bij stadgenoot Chelsea. De Braziliaan was graag langer op Stamford Bridge gebleven, maar hij wilde een meerjarig contract en de clubleiding van Chelsea zag het niet zitten om een dertiger nog een langdurig contract te geven. Arsenal was wel daartoe bereid.

In elk van zijn laatste vijf seizoenen bij Chelsea eindigde Willian qua doelpunten en assists in totaal rond de twintig, maar bij Arsenal deelde hij in de sportieve malaise. In zijn 37 duels in alle competities kwam hij niet verder dan 1 schamel doelpunt en 7 assists. En dat terwijl hij in zijn debuut tegen Fulham (0-3) meteen goed was geweest voor twee assists.

"Het was een zeer moeilijk begin, afgezien van de eerste wedstrijd tegen Fulham", vertelde Willian in maart van dit jaar. "Na die wedstrijd volgde een slechte periode, ook voor mezelf. Ik denk dat het de zwaarste tijd in mijn loopbaan was." Willian speelde dit seizoen geen minuut voor Arsenal en drukte met zijn salaris ook stevig op de begroting van de Londenaren. De aanvaller startte zijn professionele loopbaan bij de club uit São Paulo en speelde 41 duels in de hoofdmacht alvorens hij medio 2007 voor een bedrag van veertien miljoen euro aan Shakhtar Donetsk werd verkocht. De ploeg van trainer Sylvinho neemt momenteel bijna halverwege de competitie een zesde plaats in.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties