Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal heeft geen kind aan Burnley en behoudt perfecte score in 2024

Laatste update:

Het gaat Arteta en zijn manschappen voor de wind in de competitie. In 2024 werd achtereenvolgens van Crystal Palace (5-0), Nottingham Forrest (1-2), Liverpool (3-1) en West Ham United (0-6) gewonnen. Burnley leek de ideale tegenstander om die zegereeks te verlengen.

De ploeg van Vincent Kompany won nog maar drie keer dit seizoen, waarvan de laatste keer van 23 december dateerde. Mede daarom staat het in punten gelijk met hekkensluiter Sheffield United, dat er eveneens slechts dertien verzamelde.

Als er al hoop was bij the Clarets op een resultaat kon die gauw de ijskast in. Martin Ødegaard opende al na vier minuten de score met een droge knal van net buiten de zestien.

Bukayo Saka bracht the Gunners nog voor de onderbreking op rozen. De vleugelaanvaller verzilverde een strafschop na een charge op Leandro Trossard.

Na de onderbreking ging Arsenal rustig verder met waar het gebleven was. Na de 0-3 van Saka - een hard schot in het doeldak waarbij Burnley-goalie James Trafford niet vrijuit ging - vijzelden Trossard en Kai Havertz de score nog verder op.

Laatstgenoemde maakte de mooiste: de Duitse aanvaller annex aanvallende middenvelder schoot binnen na een onvervalste panna bij Hannes Delcroix. Arsenal kan dus rustig achteroverleunen en kijken wat concurrent Manchester City later op de dag doet.

The Citizens hadden namelijk evenveel punten als Arsenal, en bovendien een identiek doelsaldo. Nu heeft de ploeg van Josep Guardiola een verschil van vijf goed te maken. Tegenstander van zaterdag is Chelsea, de nummer tien in de Premier League. Dat presteert deze jaargang nog altijd wisselvallig.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
2
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties