Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal richt zich op twee targets en kijkt wederom rond bij Manchester City

Laatste update:

The Gunners verwachten volgens The Telegraph alleen dat City niet staat te springen om Cancelo te verkopen, aangezien de transfers van Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko ervoor zorgden dat ze het the Citizens erg moeilijk konden maken in de titelrace. Cancelo, die zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten kan, werd in de tweede seizoenshelft uitgeleend aan Bayern, maar heeft daar geen potten kunnen breken. De 28-jarige verdediger kwam slechts tot negentien optredens voor de Duitsers en der Rekordmeister gaat de koopoptie niet lichten.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Arsenal ziet Iván Fresneda van Real Valladolid als een goedkoper alternatief. De Londenaren willen zich versterken met een back, daar Takehiro Tomiyasu zwaar geblesseerd is en Kieran Tierney op de nominatie staat om te vertrekken. De huidige nummer twee van de Premier League wil daarnaast ook af van Rob Holding, Folarin Balogun en Nuno Tavares, terwijl Granit Xhaka onderweg is naar Bayer Leverkusen. Arsenal verwacht ook dat er interesse komt voor Emile Smith Rowe, Charlie Patino en Albert Sambi Lokonga.

The Gunners willen met deze uitgaande transfers budget creëren voor de transfer van Rice. Arsenal bereidt een bod van ruim 106 miljoen euro voor op de Engels international. De captain van West Ham zou ook in de belangstelling staan van Manchester United en Chelsea, al heeft Arsenal er vertrouwen in dat het een akkoord kan bereiken met de stadsgenoot. The Hammers willen een groot deel van de transfersom in één keer overgemaakt krijgen, wat volgens Engelse media eventueel voor problemen zou kunnen zorgen.

Meer nieuws

Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
0
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
15
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
77
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties