Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal verliest van Aston Villa en ziet titelkansen plots enorm afnemen

Laatste update:

De nederlaag van Liverpool eerder op de zondag tegen Crystal Palace was vooraf een gigantische opsteker voor Arsenal. Toch wisten The Gunners dat niets minder dan drie punten zouden tellen tegen Aston Villa, omdat ook Manchester City heel dichtbij staat.

Bij Arsenal schoof Kai Havertz van de spitspositie naar het middenveld, waardoor er geen plek in de basis was voor Jorginho. Leandro Trossard kreeg links voorin de voorkeur boven Gabriel Martinelli. Gabriel Jesus stond in de spits.

Het initiatief kwam zoals verwacht bij Arsenal te liggen. De Londenaren kregen in de eerste helft ook enkele goede kansen. Havertz schoot na een kwartier uit een lastige hoek op Emiliano Martínez, terwijl Gabriel Jesus enkele minuten later een zwakke kopbal produceerde na een voorzet van Bukayo Saka.

Vlak voor rust dreigde Aston Villa uit de counter toe te slaan. Ollie Watkins schoot de bal oog in oog met David Raya op de verre paal. Aan de overzijde had Trossard het moeten afmaken na goed voorbereidend werk van Gabriel Jesus, maar Martínez had een wonderbaarlijke redding in huis.

Na rust droogden de kansen voor Arsenal op. Youri Tielemans had na een uur spelen een wonderdoelpunt op de schoen, maar de middenvelder van Aston Villa zag zijn prachtige schot via de onderkant van de lat tegen de paal ketsen: geen doelpunt.

Het draaide in de slotfase van geen kant bij Arsenal. Arteta greep in de 79ste minuut opvallend in door zijn sterspelers Gabriel Jesus en Martin Ødegaard te wisselen. Vijf minuten later sloeg Aston Villa toe. Een lage voorzet van Lucas Digne werd bij de eerste paal door alles en iedereen gemist, waarna Bailey bij de tweede een intikker kreeg: 0-1.

Drie minuten later werd het beslist door Watkins. De spits ging onder druk van Emile Smith Rowe op Raya af en maakte het af met een bekeken chip: 0-2.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties