Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco maakt van Italiaanse spits duurste zestienjarige ooit

Laatste update:

Pellegri is daarmee de duurste zestienjarige voetballer aller tijden. Hij onttroont Alexandre Pato, die in de zomer van 2007 voor 22 miljoen euro de overstap maakte van het Braziliaanse Internacional naar AC Milan. Het record komt Pellegri toe omdat Real Madrid pas aankomende zomer de transfer van Vinicius Junior definitief zal beklinken. Het Braziliaanse wonderkind wordt dan achttien en zal dan voor 45 miljoen euro officieel worden vastgelegd door de Koninklijke.

DONE DEAL! AS Monaco maakt de komst van Pietro Pellegri (16 jaar, 10 maanden en 10 dagen) voor 25 miljoen euro bekend. Genoa heeft recht op tien procent van een eventuele toekomstige transfer #pellegri #asmonaco #genoa #ligue1 #seriea

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Met de komst van Pellegri heeft Monaco razendsnel ingespeeld op het vertrek van Guido Carrillo eerder deze week naar Southampton. De spits werd in december 2016 als vijftienjarige de jongste debutant ooit in de Serie A en maakte sindsdien naam in het eerste elftal van Genoa. In totaal speelde hij tien officiële wedstrijden voor de Italiaanse middenmoter, waarin hij goed was voor drie doelpunten. Naast Monaco zou ook onder andere Juventus het hebben voorzien op de tiener, maar die heeft de voorkeur dus gegeven aan een overstap naar Monaco.

Pellegri heeft een vijfjarig contract getekend in het Stade Louis II en gaat op jaarbasis één miljoen euro opstrijken. Het toptalent laat in gesprek met Sky Italia echter weten niet geïnteresseerd te zijn in geld. "Ik wil gewoon voetballen en daarvan genieten. Als mensen mij vijf jaar geleden verteld hadden dat ik het belofteteam van Genoa zou verruilen voor AS Monaco, dan zou ik gedacht hebben dat dat een droom was. Die droom is nu werkelijkheid geworden."

Denk jij dat AS Monaco spijt zal krijgen van deze transfer?

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
0
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
5
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
10
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties