Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco wordt bij debuut van Fàbregas gered door VAR

Laatste update:

Marseille en Monaco schieten niet veel op met het punt, want ze blijven op de respectievelijk negende en negentiende plaats staan in de Ligue 1. De gastheer begon sterker en kwam op voorsprong via een afstandsschot van Maxime López, die de bal had opgepikt na een vrije trap van Dimitri Payet. Na het half uur kreeg Monaco meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde in de 1-1 van Tielemans.

De Belgisch international drukte af nadat Marseille de bal na een voorzet van Aleksandr Golovin niet goed weg kon krijgen. In de tweede helft kwam het eerste gevaar van het team van Thierry Henry: Golovin raakte na een counter de paal. Na ruim een uur voetballen kwam Marseille weer eens dreigend opzetten: Diego Benaglio keerde een volley van Payet en uit de daaropvolgende hoekschop mikte Rolando naast.

Het gif verdween vervolgens uit de wedstrijd, maar in de laatste twintig minuten leek Marseille alsnog drie punten uit het vuur te slepen. Florian Thauvin tikte de bal binnen nadat Lucas Ocampos van dichtbij op de uitkomende Benaglio was gestuit, maar de videoscheidsrechter keurde de treffer af wegens een overtreding op Benaglio. Hierna werd er niet meer gescoord.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties