Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma kwartfinalist Europa League ondanks minimale nederlaag in Brighton

Laatste update:

Aan de kant van Brighton begon er twee Nederlanders in de basis: Bart Verbruggen en Jean Paul van Hecke. Joël Veltman begon op de bank. Bij Roma begon Rick Karsdorp op de bank, net als onder meer sterspeler Paulo Dybala. Romelu Lukaku was helemaal niet van de partij.

Roma kreeg al snel de kans om het tweeluik definitief in het slot te gooien. Sardar Azmoun kreeg wat ruimte aan de rechterkant en schoot met links ternauwernood naast het doel van Verbruggen. De Iraniër maakte even later een bijzonder fraai doelpunt, door Verbruggen met een omhaal te passeren. De arbiter oordeelde echter dat er sprake was van gevaarlijk spel, tot onbegrip van Roma.

Brighton kreeg even later toch nog wat hoop op een miraculeuze comeback. Welbeck kreeg de bal op de rand van de zestien aangespeeld en krulde de bal heerlijk in de verre hoek: 1-0. Brighton had nog minimaal drie doelpunten nodig om een verlenging af te dwingen. Roma speelde echter prima en dus was een comeback heel ver weg voor de ploeg van Roberto De Zerbi.

Roma bleef ook na rust de bovenliggende partij en het was eigenlijk wachten op de gelijkmaker. Leonardo Spinazzola zette een fenomenale dribbel in zoals hij dat ooit tegen het Nederlands elftal deed, maar werd daar niet voor beloond. Nadat hij enkele spelers uitspeelde schoot de Italiaan tegen de buitenkant van de paal.

Aan de andere kant was Mile Svilar de held van Roma. De Belgisch-Servische doelman redde uitstekend op een kopbal van dichtbij van Simon Adingra. Brighton zette nog een keer alles op alles en het was Van Hecke die even de 2-0 dacht te maken, maar zijn kopbal uit een hoekschop vloog over het doel van Svilar.

Ook Ansu Fati kwam nog meermaals dicht bij de 2-0, maar het jeugdproduct van FC Barcelona slaagde er niet in de hoop op een spectaculaire comeback verder aan te wakkeren. Allereerst schoot hij net naast, vlak voor tijd stuitte hij op Svilar.

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
11
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties