Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma moet gewaardeerde kracht missen tegen Ajax

Laatste update:

Kumbulla heeft zijn rechterknie verstuikt en een scheurtje in zijn meniscus opgelopen tijdens de interlandperiode met Albanië. De mandekker speelde tegen Andorra (0-1 winst) de volledige wedstrijd mee, dus vermoedelijk heeft Kumbulla de blessure opgelopen op de training. AS Roma meldt dat de Albaniër, die overigens ook beschikt over een Italiaans paspoort, niet geopereerd hoeft te worden aan zijn knie.

Afgelopen zomer werd Kumbulla door AS Roma overgenomen van Hellas Verona. De centrumverdediger wordt dit seizoen gehuurd van de competitiegenoot en in de zomer via een verplichte optie tot koop definitief eigendom van Roma. Kumbulla is een gewaardeerde kracht, maar niet altijd verzekerd van een basisplaats. Hij kampte eerder dit seizoen met een spierblessure en een coronabesmetting, maar kwam desondanks tot 23 officiële optredens. In de dubbele confrontatie met Shakhtar Donetsk in de Europa League speelde hij onlangs twee keer de volledige wedstrijd.

AS Roma kampt meer personele problemen, want ook Chris Smalling is uitgeschakeld. De 31-jarige Engelsman is wel op de weg terug van een spierblessure en hoopt na de interlandperiode weer aan te sluiten. Verder liep Henrikh Mkhitaryan in de eerste wedstrijd tegen Shakhtar een kuitblessure op, waarvan hij bijna hersteld is. Roma moet tegen Ajax mogelijk ook Jordan Veretout en Bryan Cristante missen, die kampen met respectievelijk een dijbeen- en liesblessure.

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
8
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
192
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties