Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'

Laatste update:

De kersverse landskampioen leek voor het eerst dit seizoen tegen een nederlaag aan te lopen. In minuut 96 ging Stuttgart nog met 1-2 aan de leiding, maar door een goal in de absolute slotseconde van Robert Andrich werden de punten alsnog gedeeld.

De post van Dan-Axel Zagadou.

Volgens Zagadou had de treffer van Andrich nooit mogen tellen. In aanloop naar de goal kwam de bal namelijk op de arm bij een speler van Leverkusen. De landskampioen zou daardoor voordeel uit de situatie hebben gehaald, zo is het oordeel van de Stuttgart-speler.

Zagadou, die al drie maanden in de lappenmand zit bij Stuttgart, laat via Instagram van zich horen. "Precies wat ze willen", doelt hij vermoedelijk op de arbitrage. "Het is een absolute schande!" In een andere story richt hij zich tevens tot de VAR.

Door de late gelijkmaker bleef Leverkusen voor de 46e wedstrijd op rij ongeslagen dit seizoen. Voor nummer drie Stuttgart lijkt de remise amper gevolgen te hebben. De ploeg is al praktisch zeker van Champions League-voetbal en heeft, met nog drie wedstrijden te gaan, een voorsprong van zeven punten op nummer vijf Borussia Dortmund.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
15
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
1
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
43
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties