Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil ooit wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA als trainer van Ajax coachen'

Laatste update:

Van 't Schip zal vermoedelijk na dit seizoen in de jeugdopleiding van Ajax de rol van head of coaching gaan vervullen, zo schreef De Telegraaf eerder. Door de bestuurlijke chaos en de schorsing van algemeen directeur Alex Kroes krijgen technisch manager Kelvin de Lang en directeur voetbal Marijn Beuker de taak om een nieuwe trainer aan te stellen.

Clubwatcher Mike Verweij wist deze maandag te melden dat Erik ten Hag nog altijd de droomkandidaat is om Van 't Schip bij Ajax op te volgen. De Haaksberger ligt echter nog altijd vast bij Manchester United, al neemt de druk daar met de week toe.

Een maand terug noemde de NOS Jong Ajax-trainer Dave Vos voor het eerst in één adem met de opvolging van Van 't Schip. Destijds zou er bij Ajax al getwijfeld worden 'of het niet te vroeg was' om de veertigjarige trainer door te schuiven. Voor dit seizoen had Vos namelijk alleen nog ervaring als jeugdcoach en assistent.

Inmiddels lijkt er een duidelijkere visie te zijn. Hoewel Vos er goed op staat, durft de clubleiding het volgens Verweij nog niet aan hem hoofdtrainer te maken. De verwachting is dat hij assistent-trainer wordt onder de nog aan te stellen nieuwe hoofdcoach.

Ambities van Vos


Vos stak zijn dromen maandagavond voorafgaand aan het Keuken Kampioen Divisie-duel met SC Cambuur (2-1 winst) echter niet onder stoelen of banken en heeft de laatste geruchten meegekregen.

"Ik kreeg het toegestuurd, inderdaad. Ik kan er nog niet veel over zeggen. Momenteel zijn er gesprekken gaande met de club", zei hij voor de camera van ESPN. "De gesprekken zijn goed, we kijken momenteel naar de toekomst. Hoe dat er precies uitziet, is onbekend. Mijn contract loopt volgend jaar door, ook als trainer van Jong Ajax. We kijken samen waar de mogelijkheden liggen. Vanuit daar gaan we de gesprekken aan."

Vos benadrukt dat hij inmiddels al de nodige ervaring in het trainersvak heeft opgedaan. "Ik ben bijna twintig jaar trainer. Ik heb een andere route belopen dan anderen die uit het profvoetbal komen. Ik ben in 2009 bij Ajax gekomen en even weggeweest naar Rangers. Daar hebben we een Europa League-finale gespeeld en de beker gewonnen. Toen heb ik eraan geproefd. Dus dat daar ambities liggen, is duidelijk."

De veertigjarige trainer durft zijn grote droom ook uit te spreken. "Ik heb vaker gezegd: ik wil ooit mijn wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA coachen en succesvol zijn met deze club. Dat is een droom."

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties