Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético verlaat Andalusië puntloos na rood voor stand-in Courtois

Laatste update:

Atlético verspeelde dit seizoen maar vier keer punten in de competitie, maar het zat de ploeg niet mee. Misschien mede door de druk die Real er al op zette speelden los Colchoneros niet hun vertrouwde spel, al moet ook gezegd dat Almería het gewoon goed deed voor eigen publiek. Javier Manquillo kreeg vroeg in de wedstrijd een kans voor 0-1 te zorgen na een pass van Diego, maar Rafita voorkwam het doelpunt.

Diego zelf probeerde het later eens van afstand, maar het schot van de Braziliaanse spelmaker ging over het doel van Esteban. Atlético bleef zijn best doen en dacht voor rust nog recht te hebben op een strafschop, toen Suso zich vergreep aan Manquillo. Scheidsrechter Fernando Teixeira Vitienes ging daar echter niet in mee en liet doorspelen. In de tweede helft ging Atlético er met frisse moed opnieuw voor, maar wat de ploeg ook deed, het gewenste doelpunt bleef uit voor de koploper.

Tien minuten voor tijd sloeg Almería plotseling toe. Een diepe bal van middenvelder José Antonio García Rabasco, voetbalnaam Verza ging over de uitgestrekte arm van Daniel Aranzubía heen en plofte binnen. Aranzubía stond onder de lat omdat Thibaut Courtois een pijnlijke rug had overgehouden aan de verloren halve finale-wedstrijd in de Copa del Rey, tegen Real Madrid. Aranzubía werd niet nog eens gepasseerd en redde op pogingen van Aleix Vidal, maar speelde daarna toch nog de hoofdrol in een negatieve zin.

De zeer ervaren keeper beging kort voor tijd een overtreding op de spits van de tegenstander, zo was althans de lezing van Teixeira Vitienes, en moest met rood inrukken. De bal ging op de stip en Verza, de man die de 1-0 al maakte, verzilverde de buitenkans. Daarmee was het lot van Atlético definitief bezegeld en even later was de tweede nederlaag van het seizoen een feit. Over drie dagen wacht de returnwedstrijd tegen Real Madrid in de beker en daarna moet de club zich zien te herpakken tegen Real Valladolid.

-
Atlético Madrid haakt dit seizoen nog af in de titelrace

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
2
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
5
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
12
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
4
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties