Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético wekt frustratie bij competitiegenoot: 'Ze doen niet wat ze zeggen'

Laatste update:

De manier waarop de Madrilenen de transfer van Rodri in gang hebben gezet, wekt echter de nodige frustratie bij El Submarino Amarillo. Voorzitter Fernando Roig wijst op de eerdere kritiek van Atlético aan het adres van Barcelona op de manier waarop er aan Antoine Griezmann werd getrokken: "Atlético is een club die zegt iets te doen en dan zelf iets compleet anders laat zien", reageert hij tegenover Marca.

"Wij zijn geen club die spelers die willen vertrekken tegen hun wil hier houden, maar we willen onze beste spelers wel zo lang mogelijk behouden, zo gaat het in het voetbal. Als een speler wil vertrekken, wil ik hem best laten gaan, hoewel ik liever zou hebben dat hij hier blijft. Maar hij heeft zich nu ingelaten met een club die veel praat en dan vervolgens de dingen zelf anders doet. Zo is het leven nu eenmaal, het is gedaan."

Atlético was niet de enige grote Spaanse club met interesse in Rodri, die in zijn thuisland ook wel wordt gezien als 'de nieuwe Sergio Busquets'. Barcelona informeerde eerder ook naar de diensten van de middenvelder, maar Rodri zelf lijkt er de voorkeur aan te geven om terug te keren naar Atlético, dat hij in 2013 verliet voor Villarreal. De controleur speelde sindsdien 84 wedstrijden voor de geelhemden, waarin hij goed was voor twee doelpunten en zes assists.

Denk jij dat Rodri een goede aanwinst zou zijn voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
8
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
23
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
194

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties