Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ doet zaken met Internazionale en gaat centrumverdediger huren'

Laatste update:

Vanheusden moet de vierde zomeraanwinst worden van de Alkmaarders, die zich eerder al verzekerden van de handtekeningen van Maiyckel Lahdo, Mees de Wit en Jens Odgaard. De enkelvoudig Belgisch international kwam afgelopen seizoen huurbasis uit voor Genoa. De verdediger maakte mede door aanhoudend blessureleed speelminuten in slechts veertien Serie A-duels en twee wedstrijden in de strijd om de Coppa Italia.

Zinho Vanheusden

Dat de verdediger opnieuw elders gestald zou worden, kwam niet als een verrassing. Begin juni liet de vader van Vanheusden, Johan, in gesprek met Le Soir al doorschemeren rekening te houden met een huurperiode. "Zijn toekomst? Dat weten we nog niet. Inter Milaan zal beslissen en wij zullen die keuze moeten respecteren. Op dit moment is Zinho's wens gewoon om te spelen en gezond te zijn. Of het nu bij Inter is of bij een andere club met een nieuwe lening."

Vanheusden doorliep het grootste deel van de jeugdopleiding van Standard Luik, waarna hij in de zomer van 2015 voor een bedrag van een miljoen euro de overstap maakte naar Inter. In oktober 2020 debuteerde de verdediger bij de Rode Duivels in het oefenduel met Ivoorkust. Na zijn kruisbandblessure in het najaar van 2020 zat Vanheusden een jaar later nog wel diverse keren in de selectie van bondscoach Roberto Martínez, maar tot nieuwe optredens in de nationale ploeg kwam hij niet.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties