Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ krijgt enorme domper te verwerken; Jansen wijst naar West Ham - Arsenal

Laatste update:

Karlsson moest het met 1-0 verloren Eredivisie-duel met Sparta Rotterdam al laten schieten. Enkele dagen later werd de buitenspeler fit genoeg bevonden door de medische staf om in de slotfase aan te treden tegen Anderlecht. De Zweed viel in Brussel in de 75ste minuut in, maar ook hij kon niets meer doen aan de 2-0 tussenstand die toen op het bord stond. Omdat het duel ook zo eindigde wacht AZ een zware kluif. Zeker zonder Karlsson, die na afloop van het heenduel bleef sukkelen met zijn bovenbeen. "Daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen, hij heeft het niet gered", was Jansen duidelijk.

"Hij is een belangrijke speler voor ons, maar helaas geen optie", vervolgde Jansen. "Alle aandacht gaat nu dus uit naar de jongens die wel beschikbaar zijn." Ondanks de gevoelige afwezigheid van Karlsson steekt Jansen zijn geloof in een goed resultaat niet onder stoelen of banken. "Ik zeg niet dat ik erin geloof omdat ik dat moet zeggen, maar omdat ik er echt in geloof. Ik heb het volle geloof dat we voldoende doelpunten kunnen maken om door te gaan. We hebben bij rust wel eens met 2-0 achter gestaan en er daarna toch nog een goed resultaat uit gesleept. En kijk naar Arsenal tegen West Ham van afgelopen weekeinde." Zondag maakte West Ham een 0-2 achterstand tegen de koploper van de Premier League goed: 2-2.

Diezelfde zondag tankte AZ het nodige vertrouwen, door Fortuna Sittard met 0-3 aan de kant te zetten. Sven Mijnans stond in de basis en zag dat die overwinning, de eerste na vier wedstrijden, het team goed heeft gedaan. "We hebben veel beelden gekeken van de afgelopen wedstrijden en ook vertrouwen opgedaan door met 3-0 (0-3, red.) van Fortuna te winnen. Dat voelde als een goede voorbereiding." Myron van Brederode nam in Sittard de plaats van Karlsson in, net als in de heenwedstrijd tegen Anderlecht. Naar verwachting zal het jeugdproduct donderdag ook in de basis staan.

UEFA Europa Conference League
AZ
2 - 0
Anderlecht

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties