Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ slaat toe bij de amateurs en presenteert nieuwe aanvaller

Laatste update:

Quick Boys was dit seizoen een van de grote verrassingen in het bekertoernooi. De amateurclub uit Katwijk was in eigen huis te sterk voor NAC Breda (1-0) en De Graafschap (2-0), waarna de club van Van Duijn pas in de achtste finales strandde tegen AZ (3-3, 4-2 na strafschoppen).

Van Duijn was tijdens het bekertoernooi liefst viermaal trefzeker in vier wedstrijden. De Leidenaar maakte het winnende doelpunt in de voorronde tegen ADO'20 (0-1), was tweemaal trefzeker tegen De Graafschap en wist ook tegen zijn nieuwe werkgever te scoren in het AFAS Stadion.

Nu heeft hij zich tot medio 2027 verbonden aan AZ. Dat Van Duijn een interessante versterking is voor de Alkmaarders, is gezien zijn statistieken niet vreemd. De tiener was in 50 wedstrijden namens Quick Boys in de Tweede Divisie goed voor 15 doelpunten en 7 assists. Van Duijn lag in Katwijk nog tot medio 2025 vast, waardoor hij Quick Boys vermoedelijk een leuk bedrag oplevert.

Eerder liet Gert Pluimgraaff, de technisch manager van Quick Boys, tegenover het Leidsch Dagblad al doorschemeren dat Van Duijn een afkoopclausule in zijn contract heeft staan. "Het is simpel: in zijn contract is een afkoopsom opgenomen, dus ze weten wat ze moeten neerleggen", zei Pluimgraaff afgelopen winter over interesse van Fortuna Sittard.

Met zijn keuze voor AZ stelt Van Duijn onder meer Fortuna Sittard, Utrecht en Groningen teleur. Naast de Trots van het Noorden waren er volgens VI meerdere clubs uit de Keuken Kampioen Divisie die gecharmeerd zijn van de vleugelspits. Van Duijn kiest echter voor een traject bij AZ. In eerste instantie sluit hij aan bij de Alkmaarse beloften.

Van Duijn verlaat zijn jeugdliefde daarmee voor de tweede keer voor een profclub. In 2016 werd de rechtspoot door Sparta Rotterdam opgepikt bij Quick Boys. Na drie seizoenen moest Van Duijn de jeugdopleiding van de Kasteelheren echter verlaten, waarna hij terugkeerde naar Katwijk. Nu krijgt hij een nieuwe kans bij een betaald voetbalclub.
Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
14
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
10
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
31
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties