Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ - West Ham eindigt in schandalig slagveld: Soucek deelt klappen uit aan fans

Laatste update:

Op het moment van de aanval laat de regie geen beelden zien, maar Van der Goot vertelt bij Veronica wat hij vanuit zijn commentatorpositie te zien krijgt. "Er wordt nog even angstig naar de hoek gekeken, waar het even onrustig wordt. De frustraties komen eruit daar. Het eindigt nu echt met onrust op de tribune. Juichende fans van West Ham worden door AZ-supporters belaagd. Er gebeurt van alles momenteel."

"Spelers van West Ham bemoeien zich er nu ook mee, omdat familieleden van die spelers nu mogelijk aangevallen worden", vervolgt de commentator. "Het zijn hele, hele, hele nare taferelen in Alkmaar: een massale knokpartij. Spelers en stafleden zien dat mensen die zij kennen belaagd worden. Een heel naar einde. Dit is heel lelijk. De ME komt nu het veld op... Het is ongelooflijk wat hier gebeurt."

"Het wordt her en der wat onrustig. Vandaar dat de spelers van West Ham nu ook de andere kant op gaan", ziet ESPN-commentator Mark van Rijswijk tegelijkertijd. "Een triest einde voor wat een prachtige avond is. Het is zeer onrustig daar. Laten we hopen dat wat een prachtig Europees avontuur van AZ is geweest, niet op deze manier gaat eindigen. Laat de uitschakeling waardig zijn. Want het was een prachtig Europees avontuur vol hoogtepunten."

Europa Conference League
AZ
0 - 1
West Ham United

Meer nieuws

Miskoop van Sven Mislintat heel hard op weg naar de uitgang bij Ajax
0
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
1
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties