Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça bereikt persoonlijk akkoord en gaat deel opbrengst Dembélé gelijk uitgeven

Laatste update:

Dat Barcelona interesse heeft in Cancelo is geen verrassing meer. De Portugees speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis voor Bayern München, maar stond afgelopen winter ook al in de belangstelling van Los Azulgrana. De rechtsbackpositie is al langere tijd een punt van zorg bij de landskampioen van Spanje. Afgelopen seizoen speelden Ronald Araújo en Jules Koundé veelal op die positie, maar beide verdedigers geven de voorkeur aan een plek in het centrum van de defensie.

Dest kreeg deze voorbereiding een nieuwe kans als rechtsachter, maar inmiddels lijkt Xavi de Amerikaan te licht hebben bevonden. Cancelo moet Barcelona nu van een nieuwe impuls voorzien. De verdediger belandde het afgelopen seizoen op een zijspoor bij City en zijn perspectief onder manager Josep Guardiola is er na een uitleenbeurt aan Bayern niet beter op geworden. Cancelo is inmiddels persoonlijk akkoord met Barça, dat volgens Romano nu gesprekken met Manchester City voert om de deal rond te maken.

Transfer Dembélé
Barcelona kampt al langere tijd met financiële problemen en moest eerst spelers verkopen voordat nieuwe aanwinsten verwelkomd konden worden. Dest mag dus vertrekken en Barcelona zou zelfs overwegen om zijn contract te ontbinden. Door de aanstaande transfer van Dembélé naar PSG komt er een flink budget vrij. De Parijzenaren hebben in juli de gelimiteerde afkoopsom van vijftig miljoen euro in het contract van Dembélé geactiveerd en de verwachting is dat de aanvaller binnen afzienbare tijd wordt gepresenteerd in het Parc des Princes.

Vind jij Cancelo een aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
4
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
4
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
39
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
29
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties