Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barella gidst Internazionale met fenomenale assist naar finale Coppa Italia

Laatste update:

Aan de kant van Inter begon Denzel Dumfries op zijn vertrouwde plek rechts op de flank. Stefan de Vrij moest het doen met een plek op de bank, net als onder meer Marcelo Brozovic, Robin Gosens en Romelu Lukaku. Bekerdoelman Samir Handanovic kreeg na afloop van het laatste fluitsignaal in de heenwedstrijd rood, waardoor André Onana zijn plek onder de lat behield. Ook Juan Cuadrado kreeg na het eerste duel in Turijn rood, waardoor zijn plek rechts op het middenveld woensdag werd ingenomen door Mattia De Sciglio. Voorin had trainer Massimiliano Allegri niet de beschikking over de geblesseerden Moise Kean en Dusan Vlahovic, waardoor Federico Chiesa in de punt van de aanval stond. Ángel Di María moest op de 10-positie voor de creativiteit zorgen.

Al na twee minuten spelen leek Inter op voorsprong te komen. Een piekfijne voorzet van Barella leek een prooi voor Lautaro Martínez, die echter net tekort kwam. Edin Dzeko kreeg de bal vervolgens alsnog, maar leek de kans niet meer te verwachten. Inter bleef domineren en kreeg na een kwartier loon naar werken. Barella had een sublieme steekpass in huis op Dimarco, die Mattia Perin van dichtbij kansloos liet: 1-0. Vijf minuten later stond Perin als aan de grond genageld toen Martínez vanaf de rand van de zestien centimeters naast schoot. Het eerste echte gevaar van Juventus kwam na ruim een half uur spelen. Filip Kostic testte de reflexen van Onana, die slaagde voor zijn test. Het tempo viel in het restant van de eerste helft enorm terug, waardoor kansen er niet meer kwamen en de rust bereikt werd met de 1-0 tussenstand.

Juventus begon iets overtuigender aan de tweede helft, al kwam het niet verder dan een afstandsschot van Manuel Locatelli. Aan de andere kant toonde Dzeko zijn klasse door na een fraaie kapbeweging via binnenkant paal af te ronden, maar de Bosniër bleek buitenspel te hebben gestaan in aanloop naar zijn treffer. Juventus bleef aanvallend onmachtig, terwijl Inter bij vlagen gevaarlijk werd. Zo bleek een voorzet van Dumfries naar de tweede paal net te hard om binnengelopen te worden en stuitte Henrikh Mkhitaryan, die de bal uit een vrije trap per toeval voor zijn voeten kreeg, op Perin. Juventus bleef in de slotfase uiterst onmachtig en kon de gelijkmaker dan ook niet meer forceren.

Coppa Italia
Inter
1 - 0
Juventus

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
21
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties