Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nagelsmann hakt knoop over sportieve toekomst door na hardnekkige speculaties

Laatste update:

Florian Plettenberg van Sky Deutschland meldde afgelopen maandag nog dat een terugkeer van Nagelsmann als trainer van Bayern steeds dichterbij kwam. De Duitse topclub neemt na dit seizoen afscheid van Thomas Tuchel, en is dus op zoek naar een opvolger.

Plettenberg schreef dat er al vergevorderde gesprekken hadden plaatsgevonden, waarbij werd gesproken over een contract voor drie of vier jaar. "Nagelsmann kan zich een terugkeer bij Bayern wel voorstellen, maar heeft nog geen definitief groen licht gegeven."

Christian Falk bevestigt vrijdagochtend namens BILD dat Nagelsmann inderdaad gesprekken heeft gevoerd met Bayern, maar dat hij bij der Rekordmeister slechts een van de vele kandidaten was. Tot voor kort waren er ook binnen de clubleiding twijfels of het wel zin had om Nagelsmann terug te halen. De bondscoach heeft nu dus besloten om zijn contract bij de DFB te verlengen.

Reactie Nagelsmann


"Dit is een beslissing die ik met mijn hart heb genomen", zegt Nagelsmann in een persbericht. "Het is een grote eer om het nationale team te mogen trainen en te werken met de beste spelers van het land. Met succesvolle, gepassioneerde prestaties hebben we de kans om een heel land te inspireren."

"De twee overwinningen tegen Frankrijk en Nederland in maart hebben me echt geraakt. We willen samen een succesvol EK in eigen land spelen en ik kijk er echt naar uit om samen met mijn staf de uitdaging op een WK aan te gaan."

De naam van Nagelsmann kan nu dus definitief van de shortlist van Bayern worden verwijderd. Brighton & Hove Albion-manager Roberto De Zerbi en Ralf Ragnick, de bondscoach van Oostenrijk, behoren nog wel altijd tot de kandidaten. De naam van Zinédine Zidane blijft daarnaast tevens rondzingen. Bayern streeft ernaar om eind april de nieuwe hoofdtrainer bekend te maken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
4
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties