Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern bereikt akkoord met Newcastle en heeft Kieran Trippier binnen'

Laatste update:

Dat de clubs een akkoord zouden gaan bereiken, was al niet ondenkbaar. Het is al langer bekend dat Newcastle United geld nodig heeft omdat de club moet voldoen aan de FIFA Financial Fair Play-reglementen.

Meer: Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs

Trippier ligt tot medio 2025 vast in Newcastle en vertegenwoordigt volgens het gerenommeerde Transfermarkt een waarde van elf miljoen euro. Bayern en Newcastle hebben een akkoord bereikt tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Eerder toonde der Rekordmeister interesse in Nordi Mukiele. Volgens L'Équipe was Bayern met Paris Saint-Germain in gesprek over een ruildeal waar ook Joshua Kimmich in werd betrokken.
Toen die gesprekken bekoeld raakte, verlegde Bayern zijn focus naar Trippier. De 33-jarige rechtspoot is goede vrienden met Harry Kane en Eric Dier. De drie Engelsmannen speelden al samen bij Tottenham Hotspur en kunnen worden herenigd in Beieren.

Trippier kwam dit seizoen in totaal negentien Premier League-duels in actie. Hij was daarin al goed voor maar liefst zeven assists. Een doelpunt wist hij nog niet te maken.

Trippier kwam in januari van 2022 voor veertien miljoen euro van Atlético Madrid. Naast Atlético en Newcastle kwam hij eerder uit voor Barnsley FC, Manchester City en dus Tottenham, waar hij vier seizoenen lang onder contract stond.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Masterclass van Antoine Griezmann levert Altético Madrid een CL-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
1
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
18
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
9
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties