Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München legt Sadio Mané recordboete op: bedrag lekt uit

Laatste update:

Na afloop van de dramatisch verlopen heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League bij Manchester City (3-0) sloeg Mané zijn ploeggenoot Sané. Mané was boos over de manier waarop hij werd toegesproken door Sané. Laatstgenoemde wilde dat hij naar de bal toe zou komen voor een korte pass, terwijl Mané juist een loopactie inzette. Na afloop van de wedstrijd sloeg Mané Sané, wat leidde tot een bebloede lip bij de Duitser.

Mané werd als straf buiten de selectie gehouden voor het Bundesliga-duel met TSG Hoffenheim (1-1) en moet dus bovendien een recordboete betalen. Bovengenoemde media melden dat het gaat om een bedrag van 350.000 euro. Volgens een clausule in het contract van Mané zou Bayern de mogelijkheid hebben gehad om hem te straffen met een maandsalaris. Dat zou maximaal twee miljoen euro zijn. Zo ver gaat de club dus niet. "De huidige boete doet hem pijn, zelfs met zijn salaris", aldus president Herbert Hainer in BILD.

Woensdagavond in de return van de Champions League heeft Mané de kans om sportieve revanche te nemen. In Duitsland verwacht men echter niet dat de Senegalees in de basis begint. Eric Maxim Choupo-Moting trainde dinsdag weer volop mee en zal naar verwachting in de basis staan. Dat zal ten koste gaan van Mané. De buitenspeler, die afgelopen zomer overkwam van Liverpool, kwam tot op heden tot 32 duels voor Bayern. Der Rekordmeister verloor het heenduel met City met 3-0.

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
33
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
25
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties