Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München staakt de jacht: Rice dicht bij binnenlandse megatransfer'

Laatste update:

Rice maakte er de afgelopen maanden geen geheim van dat hij graag in Londen blijft wonen. Bayern zag het prijskaartje van de middenvelder steeds verder oplopen, waardoor de Duitse landskampioen een transfer naar de Bundesliga inmiddels heeft opgegeven. Arsenal gaat volgens The Guardian 105 miljoen euro betalen voor de diensten van Rice. Dat bedrag kan middels bonussen nog oplopen tot 115 miljoen euro. Daardoor staat de 41-voudig international van the Three Lions op het punt om de recordtransfer van Arsenal te worden.

Momenteel heeft miljoenenflop Nicolas Pépé die twijfelachtige eer nog achter zijn naam staan. In 2019 kochten de Londenaren de rappe buitenspeler voor maar liefst 85 miljoen euro van Lille OSC. In het Emirates Stadium kon de Ivoriaans international echter nooit voldoen aan de verwachtingen. West Ham-eigenaar David Sullivan onthulde na de winst van de Conference League, begin deze maand al, dat Rice een transfer zou gaan maken. De middenvelder gaat nu dus nog geen tien kilometer verderop voetballen in de Engelse hoofdstad.

Rice, kind van de club bij the Hammers, speelde de afgelopen jaren maar liefst 245 officiële wedstrijden voor de Engelse middenmoter. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en dertien assists. Bij West Ham groeide Rice tevens uit tot een gewaardeerd international, die op meerdere eindtoernooien als basisspeler werd gebruikt. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is Arsenal bezig met het voorbereiden van een officieel bod. De Italiaan stelt dat de persoonlijke voorwaarden voor Rice geen problemen zullen opleveren, daar de rechtspoot staat te springen om de overstap te maken. Tot wanneer de Engelsman gaat tekenen is nog onbekend.

Is Declan Rice meer dan honderd miljoen euro waard?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
5
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
13
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
5
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties