Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München wil wéér bij Ajax aankloppen voor versterking'

Laatste update:

Bayern was eerder al geïnteresseerd in de diensten van Álvarez, al was de rivaal uit Dortmund een stuk concreter. Nu BVB definitief lijkt afgehaakt, wil de Duitse recordkampioen alsnog een poging wagen. Eerder deze transferperiode stond Declan Rice hoog op het wensenlijstje in de Allianz Arena, maar de Engelse controleur tekent vrijdag een contract bij Arsenal. Daardoor mag Álvarez, die volgens Transfermarkt zo'n 35 miljoen euro waard is, alsnog hopen op een transfer naar de Bundesliga.

Dortmund trok vorige week de stekker uit de onderhandelingen met Ajax, daar de Amsterdamse vraagprijs de Duitsers te gortig was. BVB heeft er vertrouwen in dat Emre Can als controleur het middenveld kan gaan aanvoeren, waardoor het met Felix Nmecha (overgekomen van VfL Wolfsburg) een meer aanvallende middenvelder heeft aangetrokken. Met het aantrekken van Nmecha en behouden van Can bespaart Dortmund de nodige miljoenen, daar het aantrekken van Álvarez inclusief salaris een totaalplaatje van zestig tot zeventig miljoen euro bedraagt.

Ajax verlangt naar verluidt een transfersom van minstens veertig miljoen euro van Álvarez, die er zelf financieel flink op vooruit wil gaan. In het afgelopen seizoen was de Mexicaan een van de weinige lichtpuntjes in de Johan Cruijff ArenA. De controleur speelt sinds 2019 voor Ajax, dat hem destijds voor vijftien miljoen euro overnam van Club América. Sindsdien kwam Álvarez in 147 officiële duels in actie voor de Amsterdammers, waarin hij goed was voor 13 doelpunten en 6 assists.

Is Edson Álvarez goed genoeg voor Bayern München?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
1
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
20
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
12
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties