Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Trainerscarrière van Carlos Tévez lijkt nu al flinke deuk op te lopen'

Laatste update:

In Argentinië bestaat de Copa de la Liga Profesional uit twee groepen van veertien clubs, waarbij de veertien ploegen in Groep A de veertien ploegen van Groep B treffen.

Na veertien wedstrijden plaatsen de nummers vier van beide groepen zich voor de play-offs. Independiente had zich bij een overwinning op Talleres Cordoba als nummer vier geplaatst, maar de ploeg van Tévez bleef dus steken op een gelijkspel.

Independiente eindigt daardoor op de zesde plek in Groep A. River Plate, Argentinos Juniors, Barracas Central en Vélez Sarsfield wisten zich uiteindelijk te plaatsen voor de finaleronde van de Copa de la Liga Profesional.

Lokale media in Argentinië speculeren over een vroegtijdig vertrek van Tévez. Aanleiding is het gelijkspel van maandagavond en het feit dat de oud-spits zijn spelers dinsdag bijeen heeft geroepen voor een extra meeting.

Een vroegtijdige breuk zou een hard gelag zijn voor Tévez, daar de Argentijn in december zijn contract nog verlengde tot eind 2026. De voormalig spits van Manchester United en Manchester City begon in augustus vorig jaar aan zijn klus bij Independiente.

Tévez maakte niet alleen een einde aan een reeks negatieve resultaten, maar redde de club ook van degradatiegevaar. Bovendien stond hij op het punt om de play-offs in te gaan voor de Copa de la Copa, een andere competitie in Argentinië.

Voor Tévez begon het trainersavontuur vorig seizoen bij het eveneens Argentijnse Rosario Central. Bij Independiente nam de voormalig goalgetter het stokje over van Ricardo Zielinski, die moest vertrekken vanwege tegenvallende resultaten.

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
139

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties