Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan

Laatste update:

In Duitsland en Spanje had men de verwachting dat Kroos nog een jaar langer bij Real Madrid zou blijven, maar de rechtspoot deelt nu dat hij geen nieuw contract gaat ondertekenen. Kroos wil op zijn hoogtepunt stoppen en kiest ervoor om dat na het EK in Duitsland te doen.

Meer: Carlo Ancelotti ziet slechts twee kanshebbers voor Ballon d’Or

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Toni Kroos (@toni.kr8s)

Kroos onthulde eerder al dat Real Madrid zijn laatste club zou zijn. De Duitser is de Koninklijke zeer dankbaar, zo blijkt uit zijn bericht op Instagram. "17 juli 2014, de dag van mijn presentatie bij Real Madrid. De dag die mijn leven veranderde. Mijn leven als voetballer, maar vooral als persoon. Het was het begin van een nieuw hoofdstuk, bij de grootste club ter wereld."

"Na tien jaar komt er aan het einde van dit seizoen ook een einde aan dit hoofdstuk", gaat Kroos verder. "Dit besluit betekent dat mijn carrière na het EK zal eindigen. Zoals ik altijd heb gezegd: Real is en zal mijn laatste club zijn. Ik ben blij en trots dat ik in mijn gedachten de juiste timing voor deze beslissing heb gevonden en dat ik hier zelf voor kon kiezen."

Kroos groeide in het afgelopen decennium uit tot een absolute legende bij Real Madrid. De Spaanse grootmacht nam de stijlvolle middenvelder in 2014 voor slechts 25 miljoen euro over van Bayern München.

In tien seizoenen speelde Kroos liefst 463 officiële wedstrijden namens Real Madrid. Daarin was de Duitser goed voor 28 doelpunten en 98 assists. In het maagdelijk wit legde Kroos onder meer viermaal beslag op de Champions League en Spaanse landstitel. Op 1 juni kan hij daar nog een Champions League aan toevoegen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
9
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
12
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
6
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
29
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties