Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België boekt zonder Romelu Lukaku zwaarbevochten overwinning

Laatste update:

Al in de derde speelminuut kwamen de Belgen dicht bij de openingstreffer. Vanaf de linkerkant had Dodi Lukebakio een lage voorzet in huis op Michy Batshuayi, die van dichtbij uithaalde maar doelman Sergey Chernik redding zag brengen. De volgende kans ontstond na een kwartier spelen voor Leandro Trossard, die rakelings over de lat schoot na een snel genomen vrije trap. Hoewel België de bovenliggende partij was, moest ook doelman Koen Casteels even later in actie komen. Oog in oog met de sluitpost verzuimde Nikolai Zolotov zijn opgelegde kans te verzilveren.

Na een half uur spelen stond het aluminium een Belgische treffer in de weg. Dedryck Boyata nam van buiten het zestienmetergebied het vijandige doel onder vuur na een afvallende bal, maar raakte snoeihard de lat. Uit de rebound slaagde ook Batshuayi er niet in de score te openen. Twee minuten later viel het openingsdoelpunt alsnog. Na fraai combinatievoetbal bezorgde Alexis Saelemaekers de bal bij Praet, die Chernik met een schot in de benedenhoek verschalkte: 0-1.

In het tweede bedrijf ging België verder waar het voor rust gebleven was, al vergat men de aanvalslust te bekronen met een treffer. Lukebakio probeerde Wit-Rusland definitief op de knieën te krijgen met een afstandsschot en ook Batshuayi deed halverwege de tweede helft nog een duit in het zakje; beide pogingen echter zonder succes.

Het was voor België de derde zege in deze interlandbreak, nadat eerder Estland (2-5) en Tsjechië (3-0) werden verslagen. Met zestien punten uit zes duels gaan de Belgen soeverein aan kop in de poule, waarin Tsjechië tweede staat (zeven uit vijf). Achtereenvolgens Wales, Wit-Rusland en Estland maken de groep compleet.

-

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
1
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
5
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
11
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
4
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties