Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benjamin Mendy op borgtocht vrijgelaten in afwachting van hoorzitting

Laatste update:

De linksbenige vleugelverdediger zit sinds augustus in voorlopige hechtenis. In oktober werd een borgtocht van de voetballer geweigerd door een rechter na een verhoor van vijftig minuten. Het was de derde borgtochtaanvraag die Mendy had ingediend. Mendy werd gearresteerd nadat een zeventienjarig meisje beweerde dat ze in augustus door hem seksueel zou zijn misbruikt in zijn villa in Cheshire, zo'n vijftig kilometer ten oosten van Liverpool.

De vleugelverdediger van Manchester City kreeg op 22 december een zevende aanklacht voor verkrachting aan zijn broek. Diverse Engelse media meldden deze week dat de Fransman tot 23 december doorbracht in het cellencomplex van HMP Altcourse in Liverpool, waar hij te kwetsbaar zou zijn geweest. Uit veiligheidsoverwegingen werd daarop besloten om Mendy te verhuizen naar de streng beveiligde gevangenis Strangeways te Manchester. Daar is hij dus vrijdag vrijgelaten.

De rechter van de Chester Crown Court was in eerste instantie van plan om op 24 januari met een definitieve uitspraak te komen. Die datum werd in de Engelse media al snel als 'onrealistisch' omschreven. Op 24 januari vindt nu een voorlopige hoorzitting plaats, waarna de rechtszaak in juni van start gaat. Mendy werd in de zomer van 2017 voor 52 miljoen euro door City overgenomen van AS Monaco. De Frans international kwam dit seizoen twee keer in actie namens de regerend landskampioen, alvorens hij in augustus werd gearresteerd.

Meer nieuws

Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
0
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
14
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
34
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties