Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bero tikt 'niet aardige' Aletha Leidelmeijer op de vingers na punt tegen PSV

Laatste update:

Leidelmeijer vroeg tijdens een interview op ESPN al grinnikend wat Bero ervan vond dat Vitesse 'wacht tot Million Manhoef gaat rennen en iemand de bal er dan overheen gooit'. De aanvoerder van de Arnhemmers kon zeker niet lachen met die vraag. "Als je dat zo zegt, is dat niet aardig van je", antwoordde Bero gepikeerd. "Er werken tien andere spelers heel hard om hem de kans te geven om diep te lopen." Daarna sloot Leidelmeijer het interview meteen af en wenste ze Bero succes tijdens de interlandperiode. Excuses kwamen er niet.

De presentatrice gaf tegenover analist Hedwiges Maduro wel meteen toe dat ze ernaast zat. "Oké, dat was niet aardig, om alleen maar naar Manhoef te kijken", zo meldde Leidelmeijer meteen. Maduro sloot zich daarbij aan. "Hij (Bero, red.) heeft natuurlijk wel gelijk. Manhoef loert op de omschakeling maar de rest werkt om hem te lanceren. Dat hebben ze goed gedaan als team, dus daar verdienen ze ook de complimenten voor."

In het interview liet Bero verder merken trots te zijn op de inzet van zijn team. "We lieten vandaag de spirit zien die we altijd moeten laten zien. Dit is wat de mensen moeten zien als ze naar Vitesse komen kijken. Mooi voetballen is niet altijd nodig, zeker niet als je in een moeilijke fase zit, maar je moet wel altijd vechten voor elkaar. Dat hebben we vandaag zeker gedaan en daar ben ik heel trots op. Het maakt ook niet meer uit tegen wie we nog spelen, want we moeten altijd honderd procent geven en de punten pakken."

Eredivisie
Vitesse
1 - 1
PSV

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
18
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
26
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
34
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties