Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek ergert zich mateloos na GAE - Feyenoord: 'Ga gewoon voetballen man!'

Laatste update:

Feyenoord boekte donderdagavond een degelijke overwinning. In de Adelaarshorst was de ploeg van trainer Arne Slot met 1-3 te sterk dankzij een eigen doelpunt van doelman Jeffrey de Lange en treffers van Luka Ivanusec en Ayase Ueda.

Na afloop van de wedstrijd gaf Verbeek aan zich mateloos te hebben gestoord aan Bobby Adekanye. De aanvaller van Go Ahead Eagles ging meerdere malen gretig naar de grond in de hoop een strafschop uit te lokken, maar kon na de wedstrijd rekenen op grote afkeer van met name Verbeek.

"Hij (Adekanye, red.) is een jongen die zo goed kan voetballen, maar door zijn gedrag de boel continu in de maling neemt", begint de analist bij ESPN. "En ik heb echt een hekel aan spelers die de boel in de maling nemen."

Adekanye gaf zelf in een interview aan dat hij het fifty-fifty ballen vond en dus geen overduidelijke schwalbes, maar daar wil Verbeek niets van weten. "Dit zijn nog niet voor één procent strafschoppen. Dit is gewoon gaan liggen met voorbedachte rade."

"Er is telkens helemaal niks aan de hand. Er zijn ook een paar overtredingen die hij claimt, waar hij dan zogenaamd zwaar geblesseerd is. Twee tellen later sprint hij gewoon weer naar de middenlijn. Op een gegeven moment hebben scheidsrechters dit wel door", aldus een geïrriteerde Verbeek.

De 61-jarige analist raadt Adekanye tot slot aan dit gedrag voortaan te vermijden. "Straks wordt hij echt een keer geraakt, maar dan laten ze ook doorspelen. Hij heeft alleen zichzelf hiermee, ik snap dat gedrag echt niet. Het is gewoon voetballen om een overtreding uit te lokken. Ga gewoon lekker voetballen, want dat kun je zo goed!"

"Focus je op het maken van een doelpunt, want dat heb je nog niet gedaan", zo luidt het advies van Verbeek, die wel graag met een positieve noot wil eindigen. "Hij had vandaag wel een hele mooie assist."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
10
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
56
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties