Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Tijjani Reijnders lijkt kort na wedstrijd even vergeten tegen welk land hij speelde

Laatste update:

"Ik denk dat bijna iedereen een offday had", zei Reijnders voor de camera van Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters. "Wij hebben Tsjechië er zelf heel goed uit laten zien", aldus Reijnders, die natuurlijk Oostenrijk bedoelde.

Het foutje van Reijnders roept bij sommige supporters een trauma op aan EURO 2020, dat vanwege covid een jaar later werd gespeeld. Nederland werd toen zeer verrassend in de achtste finale uitgeschakeld door Tsjechië, dat na een rode kaart voor Matthijs de Ligt met 2-0 te sterk bleek. Reijnders was toen overigens nog geen international en was dus niet aanwezig op dat toernooi.

Meer nieuws

Vinícius Júnior steelt de show in Las Vegas en leidt Brazilië naar cruciale zege
13
Colombia plaatst zich aan de hand van uitblinkers Díaz en James voor kwartfinale
5
14 transfervrije topspelers die deze zomer gratis zijn op te pikken
26
Bart Verbruggen onthult in hoeverre Oranje al bezig is met strafschoppen
13
Memphis en Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Oranje
0
Commentator Teun de Boer vanaf komend seizoen nog maar op één zender te horen
12

Meer sportnieuws

Reacties