Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Dit is zijn de mogelijke paden van Oranje als de andere poules hetzelfde blijven

Laatste update:

Oranje pakte in de eerste twee groepswedstrijden vier punten, waardoor het team van bondscoach Ronald Koeman nu al zeker is van een plek in de achtste finales. De nummers één en twee van elke poule gaan namelijk automatisch door, terwijl de vier beste nummers drie zich ook plaatsen voor de achtste finales. Nederland kan nog eerste, tweede of derde worden in de poule: dat wordt dinsdagavond bepaald.

Dan treedt Nederland aan tegen Oostenrijk, dat met een punt minder momenteel derde staat in Groep D. Nederland houdt Frankrijk momenteel op doelsaldo achter zich en gaat aan kop in de poule.

Mocht Nederland uiteindelijk eerste worden in de poule, dan is de nummer twee van Groep F de tegenstander in de achtste finale. Op dit moment is dat Turkije, dat bij een nederlaag in de laatste groepswedstrijd in een onderling duel nog voorbij kan worden gestreefd door Tsjechië. Georgië maakt daarnaast nog een hele kleine kans om tweede te eindigen in Groep F.

Als Nederland tweede wordt, treft het de nummer twee van Groep E. Dat is op dit moment België, maar alle landen hebben in deze poule nog iets om voor te spelen. België, Oekraïne, Slowakije én Roemenië hebben namelijk na twee groepsduels allemaal drie punten.

Indien Oranje dinsdagavond verliest van Oostenrijk, eindigt het derde in Groep D met vier punten. In dat geval treft Nederland een groepswinnaar uit een andere poule: Spanje, winnaar Groep C (in potentie Engeland) of de winnaar van Groep E, waar nu dus nog niets is beslist.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Makkelie krijgt na EK-duel tussen Italië en Kroatië zeer slecht nieuws te horen
24
Pak 50x je inzet als Duitsland de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0
Excelsior stelt jongste trainer in Nederland aan; Adrie Koster wordt assistent
8
NAC schopt meesterbrein achter promotiewapen op 'asociale' wijze op straat
5
Vertrek bij Ajax is 'een optie' voor talent dat voorbereiding gewoon meedraait
22

Meer sportnieuws

Reacties