Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beslissing Ibrahimovic valt verkeerd: 'Hij heeft nu ruzie met de hele stad'

Laatste update:

Ibrahimovic liet eerder op de woensdag in gesprek met het Aftonbladet nog weten dat het wel los zou lopen met de reacties: "Dit heeft niets met MFF te maken. Als we het over MFF hebben, praten we over de voetballer Zlatan. Ik denk dat ze dit in Malmö kunnen respecteren. Ik heb een goede verstandhouding met MFF en dit heeft niets te maken met mij als voetballer. Ik denk dat ze in Malmö blij voor me zullen zijn", vertelde de aanvaller.

Kaveh Hosseinpour, vicevoorzitter van supportersgroep MFF Support, laat tegenover Fotbollskanalen echter een heel ander geluid horen: "Van alle reacties die ik tot nu toe heb gehoord, denk ik dat er niet een positieve tussen zat. Iedereen is extreem kritisch. Sommigen zijn, teleurgesteld, sommigen zijn boos en anderen vinden het idioot. Dit zal niet met blijdschap worden ontvangen, deze beslissing voelt ongemakkelijk en verkeerd. Hij heeft waarschijnlijk niet door wat hij voor Malmö betekent. Hij begrijpt zijn positie niet goed wanneer hij zegt dat Malmö blij voor hem zal zijn."

"Dat zijn we namelijk niet. Ik denk niet dat er iemand blij voor hem is. Het is al even geleden sinds hij is vertrokken en sindsdien hebben we een veel groter icoon gehad dat hem op alle mogelijke manieren overschaduwt. Niemand in Malmö loopt hier rond met een Los Angeles Galaxy-shirt met Ibrahimovic achterop, hier speel je met Rosenberg (ex-Ajacied Markus Rosenberg, red.) op je rug. Ik denk dat hij deels overschat wat hij hier voor ons betekent", is Hosseinpour duidelijk.

Mourinho: 'Absoluut geen kans dat Zlatan Ibrahimovic naar de Spurs komt'

Ibrahimovic was onlangs nog in zijn geboortestad om vlakbij het stadion van Malmö een standbeeld van hemzelf te onthullen. De supporters zijn hier nu echter ook niet meer over te spreken: "Dat standbeeld betekent niets meer, als we kijken waar hij nu voor staat en wat hij doet. Hij wil dat een andere club het beter zal doen dan de club die hem gemaakt heeft tot wat hij nu is. Hij werkt de stad Malmö nu tegen. MFF betekent veel voor de hele stad en als Zlatan dit doet, heeft hij ook ruzie met heel Malmö. Het standbeeld wordt niet gewaardeerd", gaat Hosseinpour verder.

Voor de supporter betekent het dan ook dat Ibrahimovic' nalatenschap herzien zal moeten worden: "Dit betekent enkel dat hij nu een speler is die voor acht miljoen euro is verkocht en niet veel meer dan dat." Hosseinpour is van mening dat de investering van Ibrahimovic ook bij Hammarby niet met gejuich zal worden ontvangen: "Ik denk dat Zlatan alleen maar om zijn eigen merk geeft en niet dat van Hammarby."

Snap jij de frustratie in Malmö?

Meer nieuws

Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
11
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
3
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties