Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bijlow zet gigantische stap in herstel en plant zijn rentree bij Feyenoord

Laatste update:

Bijlow liep op 4 februari in de wedstrijd tegen AZ een onderbeenblessure op bij het wegtrappen van een bal. De doelman miste sindsdien dertien officiële wedstrijden van Feyenoord, plus twee interlands met Oranje.

"Justin heeft deze week voor het eerst weer meegetraind", zegt Slot. "Het was een gemankeerde week, zoals ik dat noem, omdat er veel wedstrijden inzitten." Feyenoord speelde midweeks tegen FC Volendam (0-0) en zondag dus tegen Ajax.

Feyenoord gaat komende zondag op bezoek bij Fortuna Sittard, maar daar zal Bijlow nog niet bij zijn. "Hij gaat komende week een hele goede week doormaken en zoals elke andere speler zou hij daarna weer beschikbaar kunnen zijn."

Wellenreuther heeft de afgelopen twee maanden een uitstekende indruk gemaakt als stand-in van Bijlow. Voor Slot wordt het een hels dilemma. "Daar zullen we na de wedstrijd tegen Fortuna weer een keuze in moeten maken, als Justin ook deze week goed doorkomt."

Hans Kraay junior probeert Slot een tipje van de sluier te laten lichten, maar de coach van de Rotterdammers laat zich niet verleiden. "We gaan het zien hoe we daar onze keuzes in gaan maken. Dat heeft geen zin om daar nu al iets over te vinden."

Eerst en vooral wil Slot de kwestie intern bespreken. "Ik maak die keuze niet nu in de media, zeker niet terwijl ik nog niet met de keepers heb gesproken", besluit Slot.

Wie zou je opstellen in de laatste wedstrijden van het seizoen bij Feyenoord?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties