Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Angeliño staat voor uitzichtloze situatie na hard besluit van Galatasaray

Laatste update:

Angeliño werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen voor 1,5 miljoen euro gehuurd door Galatasaray. De voormalig verdediger van onder meer NAC Breda en PSV kreeg direct het vertrouwen van trainer Okan Buruk. Het gebeurt nu echter steeds regelmatiger dat Angeliño zonder pardon naar de bank wordt verwezen ten faveure van Kazimcan Karatas of Abdülkerim Bardakci.

Angeliño speelde tot op heden zeventien wedstrijden voor Galatasaray, dat beseft dat de verplichte koopoptie wordt geactiveerd als de 26-jarige Spanjaard nog driemaal in actie komt. Galatasaray lijkt echter nog niet overtuigd genoeg van de prestaties van Angeliño om een transfersom van zes miljoen euro te rechtvaardigen.

Galatasaray heeft volgens BILD al aangeklopt bij Leipzig om over nieuwe voorwaarden te onderhandelen. Dat heeft voor de Turkse nog niet geleid tot het gewenste resultaat, daar die Roten Bullen willen vasthouden aan de nu geldende voorwaarden.

Zodoende dreigt Angeliño van vaste basisspeler permanent te worden gedegradeerd tot maximaal bankzitter. Een hard gelag voor de Spanjaard, die lang deel uitmaakte van een vrijwel onverslaanbaar team. Uitgerekend vorig weekend, toen Angeliño niet van de bank kwam tijdens het uitduel met Hatayspor, verloor Galatasaray zijn ongeslagen status in de Süper Lig: 2-1.

Angeliño werd aan het begin van het seizoen 2017/18 door Manchester City verhuurd aan NAC Breda. Daar maakte hij dusdanig veel indruk, dat PSV aan het begin van de volgende jaargang op de stoep stond bij City en 5,5 miljoen euro overmaakte.

Ook in Eindhoven maakte hij indruk, waarna City besloot de vertrekclausule in zijn contract te lichten en Angeliño terug te halen. Twee seizoenen later vertrok hij definitief naar Leipzig, waar hij sterk begon. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan TSH Hoffenheim.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties