Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD weet dat Ajax inzet op zeer onwaarschijnlijke winterse transfer

Laatste update:

Nübel staat immers onder contract bij Bayern München, dat hem verhuurt aan AS Monaco. Er wordt echter gesproken over een vervroegde terugkeer van de doelman, omdat Manuel Neuer onlangs een blessure opliep die hem tot aan het einde van het seizoen aan de kant houdt. Het terughalen van Nübel zou de keepersproblemen van der Rekordmeister in één klap oplossen. De goalie zelf hoopt echter dat het niet zo ver gaat komen.

Hij zou volgens BILD geen goede band hebben met Toni Tapalovic, de keeperstrainer van Bayern. Dat zou een eventuele transfer naar Ajax wellicht mogelijk kunnen maken, ware het niet dat AS Monaco ook niet zit te wachten op een vroegtijdig vertrek van de keeper. Nübel zou aan het einde van het seizoen wel de overstap kunnen maken naar de Johan Cruijff ArenA. De Telegraaf meldde wel eerder dat Ajax al deze transferperiode een keeper wil binnenhalen.

Andries Noppert zou daarvoor in beeld zijn, zo werd eerder al bekend. De Fries stond het afgelopen WK als eerste doelman bij Oranje onder de lat en bewees een betrouwbare sluitpost te zijn. De Amsterdammers moeten wel diep in de buidel tasten om hem los te weken bij sc Heerenveen, dat tien miljoen euro vraagt voor Noppert. Mocht het niet lukken om in januari een nieuwe doelman te halen, zou Nübel dus in beeld kunnen komen.

Meer nieuws

'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
1
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
3
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
6
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties