Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Binnenlandse transfer moet Dest uitkomst bieden in uitzichtloze situatie

Laatste update:

Dest is dit seizoen uit de gratie geraakt bij Barcelona. Xavi deed tijdens de eerste weken nog geen enkele keer een beroep op de 17-voudig Amerikaans international, waardoor het voor alle partijen beter lijkt als hij een nieuwe club weet te vinden. Volgens Romano laat Barcelona de keuze voor een mogelijke huurtransfer naar het geïnteresseerde Villarreal volledig aan de de rechtsback.

Meer: Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws

De Italiaanse journalist schrijft dat Dest ook in de belangstelling van Manchester United staat, maar dat een overstap naar de ploeg van Ten Hag alleen een mogelijkheid is als Aaron Wan Bissaka nog bij the Red Devils vertrekt. De Nederlandse oefenmeester liet woensdag op een persconferentie echter weten dat de rechtsback deze transferperiode niet meer zal vertrekken bij United.

Het lijkt er niet op dat Dest dit seizoen nog enig perspectief bij Barcelona heeft. Xavi koos al enkele keren voor een opstelling met drie centrale verdedigers en wanneer hij Barça wel in een 4-3-3 formatie liet spelen, kregen Sergi Roberto, Ronald Araújo en Jules Koundé de voorkeur. Vorig seizoen kwam Dest nog tot 31 officiële duels in het shirt van Barcelona.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties