Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizarre eigen goal verpest Arsenal-debuut Havertz tegen Duitse tweededivisionist

Laatste update:

Arsenal is momenteel op trainingskamp in Duitsland, waar Nürnberg donderdagavond de eerste tegenstander van de oefencampagne was. In een goed gevuld Max-Morlock-Stadion liet manager Mikel Arteta topaankoop Havertz pas na rust als invaller debuteren. Sterkhouders William Saliba en Saka, die zich beiden deze zomer tot medio 2027 aan the Gunners verbonden, kregen wel een basisplaats. Voormalig Feyenoord-huurling Reiss Nelson stond als linksbuiten geposteerd. Aanvoerder Martin Ødegaard zat de hele wedstrijd op de bank, vanwege een blessure die hij tijdens de warming-up opliep.

Meer: Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen

Havertz maakte deze zomer voor 70 miljoen euro de overstap van Chelsea naar Arsenal.

De nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen begon de wedstrijd nog uitstekend met een doelpunt in de zevende minuut. Saka ontving een goede pass van Ben White, kapte weg bij middenvelder Tim Handwerker, vond de ruimte en verschalkte doelman Christian Mathenia met een schuiver in de verre hoek: 0-1. Vervolgens speelde Arsenal een verzorgde eerste helft, maar tot meer doelpunten leidde dat niet. In de rust behoorde Havertz tot de eerste zes wissels van Arteta, waardoor hij zijn eerste minuten als Gunner mocht meepikken in zijn geboorteland.

Na een klein uur spelen moest Leandro Trossard het veld verlaten met een blessure, waardoor Folarin Balogun het veld mocht betreden. De spits, die vorig seizoen indruk maakte op huurbasis bij Stade Reims, was direct dicht bij een doelpunt. De Amerikaan was de doelman al voorbij, maar zag zijn inzet op de paal belanden. Een paar minuten later volgde een bizar moment toen Jorginho de bal, onder druk van een jagende tegenstander, achter zijn eigen uitgekomen doelman Karl Hein schoot: 1-1. Arsenal kwam die tik in het laatste half uur niet meer te boven, waardoor de Londenaren een slecht gevoel overhouden aan het eerste oefenduel.

Opstelling Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Kiwior; Partey, Trossard, Vieira; Saka, Nelson, Nketiah.

Vriendschappelijke wedstrijden
1. FC Nürnberg
1 - 1
Arsenal

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties