Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Björn Kuipers krijgt bijval: 'Wat denk je dat spelers allemaal roepen?'

Laatste update:

Manchester City plaatste zich dinsdagavond ten koste van PSG voor de finale van de Champions League. Na afloop uitten de spelers van de Franse topclub stevige kritiek op Kuipers, die een rode kaart had uitgedeeld aan Ángel Di María. Volgens Ander Herrera zei Kuipers tegen Leandro Paredes 'fuck off', terwijl de leidsman tegen Marco Verratti 'fuck you' zou hebben gezegd. PSG-trainer Mauricio Pochettino gaf aan dat de UEFA in actie moet komen. "Als dit waar is, dan zal de UEFA wellicht een onderzoek moeten instellen. Ik geloof wat mijn spelers me hebben verteld."

"Als hij het al gezegd zou hebben, vind ik het niet zo wereldschokkend", reageert Van der Ende in de krant. Volgens de oud-scheidsrechter wordt er zoveel geroepen op het veld. "Wat denk je dat spelers allemaal roepen? De maatstaf is voor mij: zouden ze er ook een punt van hebben gemaakt als ze niet met 2-0 hadden verloren, maar met 1-3 gewonnen? Ik voorspel je: dan waren ze juichend van het veld gegaan en had je hier nooit wat van gehoord. Dit is gewoon een manier van PSG om de frustraties over de uitschakeling af te reageren op de scheidsrechter."

Volgens Van der Ende is Kuipers nog mild geweest voor PSG. Hij vindt dat de scheidsrechter rood had moeten geven aan Presnel Kimbempe en Danilo. Ook Jol vindt dat de twee spelers van PSG weg hadden moeten worden gestuurd als straf voor hun harde overtredingen in de tweede helft. "Kuipers zal misschien gedacht hebben na de rode kaart voor Di Maria: Laat ik de boel verder maar redelijk heel houden, anders heb ik de poppen helemaal aan het dansen. Maar eigenlijk vind ik dat niet goed. Als je op dit niveau fluit, moet je meedogenloos zijn."

Van der Ende denkt niet dat de uitspraken van de spelers van PSG gaan leiden tot een onderzoek naar Kuipers. "Misschien dat de UEFA wel even tegen Björn zegt 'kijk voortaan uit met wat je roept', maar ik verwacht niet dat dit grote gevolgen gaat hebben. Als ik de UEFA was, zou ik eerder wat zeggen over die twee rode kaarten die hij op zak houdt, want dit soort acties horen niet thuis op het voetbalveld. Daar moet je als scheidsrechter hard tegen optreden." Manchester City won de halve finale met 2-0, terwijl het duel in Parijs was geëindigd in een 1-2 zege. In de finale neemt de ploeg van Josep Guardiola het op tegen Chelsea, dat over twee duels afrekende met Real Madrid.

-

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties