Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blessure van Raphinha lijkt mee te vallen na 'verschrikkelijke overtreding'

Laatste update:

Marcelo Bielsa - manager van Leeds United - gaf in Engelse media aan dat Raphinha er ogenschijnlijk met een lichte blessure van af was gekomen, ondanks dat de exacte ernst nog niet bekend is. Raphinha heeft ook zelf via Instagram van zich laten horen. Via Stories noemt hij de Engelse scheidsrechters sarcastisch de 'beste van de wereld', waarna hij ook met een bericht over zijn situatie komt. "Hallo iedereen. Ik wil even zeggen dat het goed met me gaat, er is niks serieus aan de hand. Ik ben snel terug. Bedankt voor alle berichten en zorgen", schrijft de Braziliaanse aanvaller.

Raphinha tikte de bal in de 52e minuut van de wedstrijd handig langs Saiss, die zijn tackle al had ingezet. De Marokkaans international kon daardoor totaal niet meer bij de bal komen en kwam vol terecht op het onderbeen van Raphinha. De enkel van de kersvers Braziliaans international, die vorige week nog imponeerde met twee doelpunten tegen Uruguay, klapte daardoor volledig dubbel.

Tot woede van de spelers van Leeds liet arbiter Coote geen medische behandeling toe, waardoor Raphinha zelfstandig strompelend de zijlijn op moest zoeken. De aanvaller van Leeds vroeg de scheidsrechter om de beelden te gaan bekijken bij de zijlijn, maar vond geen gehoor. Saïss kwam weg met de overtreding, maar kreeg alsnog geel vanwege aanmerkingen op de arbitrage.

Bij Sky Sports reageert oud-verdediger Michael Dawson met verbazing. "Als je het in de slow-motion ziet, zie je pas hoe verschrikkelijk de overtreding is", aldus de analist. "Dit is erg zorgelijk voor Raphinha en Leeds, want het is minimaal een verstuikte enkel. We zullen zien hoe lang hij eruit ligt."

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
10
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
41
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties