Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blunder van het seizoen in de Premier League? Doelman Muric begaat enorme flater

Laatste update:

Burnley promoveerde vorig seizoen naar het hoogste Engelse niveau, maar het lijkt erop dat de club na één seizoen weer gaat afzakken naar het tweede niveau. Zaterdag tegen Brighton hadden the Clarets een van de laatste kansen om op handhaving te blijven hopen.

Voormalig Eredivisie-doelman Arijanet Muric stond onder de lat bij Burnley, terwijl er met Mike Trésor Ndayishimiye en Jóhann Berg Gudmundsson ook nog twee ex-Eredivisies-spelers op de bank zaten.

Bij Brighton stonden er liefst drie Nederlanders in de basis. Bart Verbruggen stond onder de lat, terwijl Joël Veltman (rechtsback) en Jan Paul van Hecke (centraal) in de verdediging startten.

Het eerste doelpunt viel pas een kwartier voor tijd. Carlos Baleba speelde de bal te kort terug op Verbruggen, die zijn doel uitkwam in de hoop de fout van zijn teamgenoot nog te kunnen herstellen. Daarbij schoot hij de bal echter tegen Josh Brownhill aan, waarna de bal het doel in vloog: 1-0.

De 1-1 was een treffer waar nog lang over zal worden nagepraat. Muric stond ongeveer vijf meter van zijn doel en kreeg de bal aangespeeld van een ploeggenoot. Hij had alle tijd en ruimte om de bal aan te nemen, maar liet hem onder zijn voet door glippen.

De bal rolde vervolgens richting het doel. Muric deed nog een poging om de bal uit het doel te halen, maar kwam te laat: 1-1. Daardoor wist Burnley dus weer niet te winnen.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties