Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boadu is eindelijk weer belangrijk voor Monaco en zorgt voor absurde statistiek

Laatste update:

Monaco leek lang op weg naar de eerste nederlaag van het seizoen. Al na vijf minuten kwam het elftal van trainer Adolf Hütter op achterstand door een benutte strafschop van Mostafa Mohamed. Nadat Jean-Charles Castelletto de score verdubbelde, wist Takumi Minamino de aansluitingstreffer binnen te prikken. Na rust zorgde opnieuw Mohamed voor de 3-1, waarna Wissam Ben Yedder met zijn doelpunt zorgde voor een spannende slotfase. In het sluitstuk was een hoofdrol weggelegd voor Boadu.

Met een fraaie kopbal was de enkelvoudig international van Oranje verantwoordelijk voor een late 3-3, waardoor Monaco alsnog een punt mocht bijschrijven na het bezoek aan Nantes. Boadu, wiens dienstverband in de Ligue 1 nog weinig succesvol is, scoorde voor de tiende keer in dienst van les Rouge et Blanc. In competitiewedstrijden deed hij dat enkel in uitwedstrijden, wat hem vrijdag dus een bijzonder record opleverde. Of de rechtspoot daar blij mee is valt te betwisten.

Boadu werd deze zomer veelvuldig gelinkt aan een uittocht bij Monaco, maar blijft vooralsnog in de dwergstaat spelen. De aanvalsleider stond volgens het Algemeen Dagblad op het wensenlijstje van Arne Slot bij Feyenoord als vervanger van Danilo, maar kwam uiteindelijk niet naar De Kuip. De Rotterdammers zijn inmiddels al voorzien van een tweede spits, in de persoon van Ayase Ueda. Mogelijk wisselt Boadu in de laatste dagen van de transferperiode nog van club. De spits, die in Monaco nog tot medio 2026 vastligt, is nadrukkelijk in beeld bij het Italiaanse Salernitana.

Ligue 1
Nantes
3 - 3
AS Monaco

Meer nieuws

Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
4
Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
18
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties