Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gimenez wil per se weg bij Feyenoord; drie absolute topclubs staan klaar'

Laatste update:

Enrique Beas, journalist en directeur bij Récord, brengt het nieuws. "Gimenez heeft het gevoel dat zijn cyclus bij Feyenoord voorbij is en hij staat klaar om in gesprek te gaan met andere clubs."

Drie Europese grootmachten zouden klaar staan om Gimenez over te nemen van Feyenoord: Arsenal, Juventus en Atlético Madrid. Het is aan de aanvalsleider om een keuze tussen de teams te maken.

Gimenez zou graag ooit nog in Spanje willen voetballen, waardoor Atleti een streepje voor lijkt te hebben op de concurrenten. Niks is echter nog zeker en de Feyenoord-aanvaller moet zijn keuze nog maken.

In een eerder stadium toonden ook FC Barcelona en Real Madrid interesse in Gimenez, aldus Récord. De Catalaanse club zou echter niet over de financiële daadkracht beschikken om hem aan te trekken, terwijl de Koninklijke Gimenez vooralsnog nog niet goed genoeg vindt.

Uit eerdere berichtgeving uit Italië bleek dat tevens Napoli in de markt is voor de Mexicaans international. De regerend landskampioen van Italië zou in Gimenez de opvolger van Victor Osimhen zien, die waarschijnlijk na dit seizoen vertrekt uit Napels.

Gimenez heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2027. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een waarde van 45 miljoen euro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
69
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
18
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
26
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
37
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties