Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz heeft er plots extra optie bij: afgeschreven verdediger ruikt zijn kans

Laatste update:

Baumgartl speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor 1. FC Union Berlin. De 27-jarige Duitser is inmiddels volledig hersteld van de diagnose teelbalkanker en trainde daarna volop mee bij de Duitse stuntclub. Baumgartl kon echter nauwelijks rekenen op speelminuten, waardoor Union PSV liet weten af te zien van de koopoptie. PSV hoopte de verdediger daarop elders te slijten, maar dat is mogelijk niet aan de orde.

Baumgartl is namelijk van plan om volledig voor zijn kans te gaan onder Bosz. Zijn management heeft aan het Eindhovens Dagblad laten weten dat hij 'gewoon' op de eerste training voor het nieuwe seizoen verschijnt. PSV kocht Baumgartl in 2019 voor tien miljoen euro van VfB Stuttgart. In Eindhoven maakte hij echter geen onuitwisbare indruk en verdween hij onder voormalig trainer Mark van Bommel snel uit de basis na een sportieve crisis.

Even leek het erop dat Stuttgart voor een hereniging ging met zijn voormalig pupil, maar daar wordt toch vanaf gezien. Mocht Baumgartl zich ook onder Bosz niet in de kijker weten te spelen, dan hoopt PSV nog nog enkele miljoenen over te houden aan het vertrek van de rechtspoot, die volgens Transfermarkt zo'n 3,5 miljoen euro waard is. Sinds zijn komst in 2019 speelde Baumgartl slechts 36 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij twee keer het net wist te vinden.

Zie jij het nog goed komen met Timo Baumgartl bij PSV?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties