Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz krijgt grootst denkbare compliment: 'Havertz kwam naar me toe...'

Laatste update:

"Ik had liever gewonnen vandaag, daar hebben we ook de mogelijkheden voor gehad", aldus Bosz. "Ik had een overwinning niet onterecht gevonden. Maar we hadden hem aan het eind ook nog kunnen verliezen."

Bosz kreeg de complimenten van Arsenal. "Ik sprak Kai Havertz na afloop van de wedstrijd en hij zei dat ze de bedoeling hadden om ons vol onder druk te zetten in het begin. Hij zei: 'In de eerste twintig minuten kregen we dat totaal niet voor elkaar.' Dat geeft aan dat hij van achteruit durven te voetballen."

Bosz en Havertz zijn geen onbekenden van elkaar. Toen de trainer van PSV werkzaam was bij Bayer Leverkusen had hij de Duitser onder zijn hoede. Havertz zou in de zomer van 2020 voor tachtig miljoen euro vertrekken naar Chelsea.

Kentering
Bosz had na de 1-1 het gevoel dat PSV het duel kon omdraaien. "Dat heb ik altijd wel. Omdat we altijd kansen creëren. En als je kansen creëert, kun je ook een wedstrijd winnen. Ik vond ons minimaal gelijkwaardig vandaag."

Onder meer het optreden van Yorbe Vertessen kon Bosz bekoren. De Belg mocht het laten zien bij afwezigheid van Noa Lang en Hirving Lozano en tekende voor de 1-1. "Ik heb het liever zo dan dat ik denk: wie moet ik daar in hemelsnaam neerzetten?", aldus Bosz.

Ook Armando Obispo en Mauro Junior grepen hun kans. De verdedigers maakten hun eerste serieuze minuten van het seizoen. "Ik was vooral benieuwd hoe zij zich zouden houden", aldus Bosz. "Die jongens moesten gelijk aan de bak, in de Champions League tegen Arsenal. Dat hebben ze uitstekend gedaan."

Champions League
PSV
1 - 1
Arsenal

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties