Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boze Vitesse-fans wachten spelersbus op; Cocu voelt zich 'in de steek gelaten'

Laatste update:

Het was voor Vitesse alweer de vierde competitiewedstrijd op rij zonder zege. De ploeg van Phillip Cocu wist dit seizoen pas twee keer te winnen en moet daardoor genoegen nemen met de zeventiende plek op de ranglijst. Reden voor de fans om verhaal te halen bij de staf en selectie.

De Gelderlander schrijft dat Marco van Ginkel, Eloy Room en Cocu de groep te woord stonden. "Wij doen er alles aan om wedstrijden te winnen en uit de problemen te komen", zei Room. "We moeten met zijn allen alles geven."

"Wij willen het Groningen-scenario voorkomen", zou een van de fans geroepen hebben. De Trots van het Noorden degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie en krijgt het ook een niveau lager niet aan het draaien.

Cocu voelde zich vooral in de steek gelaten door zijn elftal. "Ik begrijp de woede van de supporters absoluut", liet de Vitesse-trainer optekenen. "En ik weet dat mijn positie bij de aanhang nu ter discussie staat. Ik begrijp de frustraties en boosheid."

Vooral de manier waarop de tegentreffers vielen stelde Cocu zwaar teleur. "En helemaal in de laatste fase, waarin we de zaak laten lopen. Ze laten de trainer in de steek. Zo voelt dat. Ik kan wel duizend dingen noemen. Dat zit me dwars. Grip op de ploeg? In de eindfase absoluut niet meer."

Cocu weigert zelf de handdoek in de ring te gooien. "Ik ben strijdbaar. Maar dit is echt zwaar teleurstellend. Ik zie dit ook niet zomaar als een nederlaag. Dit moet ik wel een plek geven. Een wedstrijd verliezen kan. Maar dit kan ik niet hebben."

Eredivisie
Go Ahead Eagles
5 - 1
Vitesse

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
0
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties