Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brama: 'Hij nam drie man staf mee: een kok, chauffeur en een schoonmaakster'

Laatste update:

Zo moet hij de keuze voor een trainer nog maken. "Ik heb veel goede trainers gehad, daar moet ik nog iemand uit kiezen. Ik vind dat Erik ten Hag er zeker bij moet zijn. Maar ook Fred Rutten, Michel Preud'homme, Steve McClaren en Ron Jans. We hebben een goede bank. Ten Hag heb ik drie jaar als jeugdtrainer gehad. Wij waren soms vervelend voor elkaar. Wij botsten, omdat wij allebei dezelfde eigenwijsheid in onze flikker hebben. Als ik ergens achtersta en ik heb daar mijn argumenten voor, ben ik daar best wel moeilijk vanaf te krijgen."

Als voorbeeld noemt Brama een moment op de training. "Ik heb echt schreeuwend tegenover Ten Hag gestaan. Ik moest mijn shirtje in de broek doen, dat vond hij heel belangrijk. Ik dacht: waar maak je je druk om? Hij schreeuwde over het hele veld: 'Wout, Wout, shirt in je broek!' Dan deed ik hem aan de voorkant iets in de broek. 'Ook je achterkant!', schreeuwde hij dan. Ik weet niet of hij dat nog steeds doet bij die jongens van Manchester, haha."

Ook deelt Brama in de podcast een aantal mooie anekdotes over oud-ploeggenoten, onder wie doelman Nikolaj Michajlov. "Er zijn veel gekke spelers voorbijgekomen. Keepers waren ook gek. Bij PEC Zwolle had ik Kevin Begois. En Michajlov. Die jongens waren gekker dan wij gewend waren. Michajlov had drie Bulgaren mee als staf. Een kok, een schoonmaakster en een chauffeur. Die kwam op een dag met een hanekam en had liposuctie laten doen aan zijn buik."

Presentatrice Fardau Wagenaar weet niet wat ze hoort. "Hè, echt waar? Die liposuctie hebben wij nooit gemeld in de krant, Leon (ten Voorde, Twente-watcher, red.)." Brama vervolgt: "Hij had dat in Bulgarije laten doen in de winterstop. Twente wist daar ook niks van. Ik heb geen idee of ze het nu wel weten. Dit soort jongens zijn volledig zichzelf. Dat is alleen maar leuk, vind ik."

Arnautovic
Ook over Marko Arnautovic heeft Brama een mooie anekdote. "Die hoorde ook bij de jongens die knettergek waren. Die vond zichzelf heel goed, maar hij was ook heel goed. Dat was wel een fijne combi. De eerste keer dat hij inviel hoorde ik hem daarna bij de jeugd in de kleedkamer zeggen: 'I was so good. I was the best player on the pitch.' Zo praat hij dan over zichzelf. Ik vind dat heel raar, haha. Maar hij heeft het wel ver geschopt. Dat is ook echt een kracht van hem."

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
8
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
30
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
18
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties