Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Britse pers is lyrisch over Newcastle en steekt de draak met Mbappé

Laatste update:

"Waar was u op de avond dat Newcastle United het schatrijke PSG en zijn superster Kylian Mbappé sloopte in de Champions League?", vraagt lokale krant in Newcastle Chronicle zich af.

"De 3-0 na vijftig minuten tegen het door olie rijk geworden PSG was niet alleen verdiend, het had zelfs meer kunnen zijn. Het was een droomavond voor Sean Longstaff, die ooit ballenjongen was in dit stadion. Mbappé droop meteen af. Laat Benfica maar komen." De Engelse middenvelder was een van de vier doelpuntenmakers aan de kant van Newcastle.

The Mirror heeft een woordspeling met de naan van PSG-ster Kylian Mbappé in huis: 'Toon in for the Kyl', kopt de krant, doelende op het Britse gezegde 'in for the kill'. "Niemand in het stadion zal dit ooit vergeten. Je zou bijna nog eens naar het scorebord kijken om te geloven dat Newcastle de vloer heeft aangeveegd met een Europese grootmacht", schrijft The Mirror verder.

"Natuurlijk is het door het Saudische geld mogelijk gemaakt, maar er is geen beter verhaal dan dat van 'local hero' Dan Burn, die als kind fan was van Alan Shearer (Newcastle-legende, red.)." Ook Burn mocht woensdagavond een duit in het zakje doen, toen de verdediger de 2-0 binnenkopte.

Reactie Luis Enrique
PSG-coach Luis Enrique had na afloop minder complimenten over voor de tegenstander. Volgens de Spanjaard was de overwinning 'geflatteerd'. "Ik geloof heilig dat dit resultaat enigszins oneerlijk is, maar niet volledig. De uitslag is groter dan dat wij verdienden."

"Mijn felicitaties aan Newcastle", vervolgt Enrique. "Ze speelden heel goed voetbal, maar de eindstand is geflatteerd." Wanneer de trainer gevraagd wordt of het lastig is om een team als PSG te trainen, reageert hij verbaasd. "Wat is dit voor een vraag? Dit zijn lastige wedstrijden als een trainer."

Champions League
Newcastle United
4 - 1
Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties