Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruggink voorziet geen problemen met Streuer en wijst naar Ajax en PSV

Laatste update:

"Ik geloof in samenwerking en wil iemand als Jan met al zijn kennis en ervaring er heel graag bij houden. Dat is ook steeds mijn uitgangspunt geweest", benadrukt Bruggink dinsdag in gesprek met De Telegraaf. Dat Streuer eventueel tot 1 september als klankbord wil fungeren is wat betreft de beoogde nieuwe td heel positief. "Wat mij betreft zou de samenwerking zeker langer mogen duren, maar dat is iets dat we wellicht later nog eens kunnen bekijken."

Geen zorgen bij Bruggink
Bruggink is niet bang dat de gedeelde verantwoordelijkheid voor problemen gaat zorgen in Enschede."Ik denk dat we heel goed op één lijn zitten. Dat is naar voren gekomen uit de gesprekken die we gevoerd hebben. Natuurlijk moet er één iemand eindverantwoordelijk zijn, maar ik weet zeker dat we daar samen uitkomen." Bruggink denkt sowieso dat de functie van technisch directeur door de jaren heen nogal is veranderd. "Over de hele linie zie je dat het technisch directeurschap tegenwoordig zo veel omvattend is, dat steeds meer clubs met duo's gaan werken. Ajax en PSV doen dat, maar bijvoorbeeld ook een club als FC Utrecht." Bij Ajax werken Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar samen, bij PSV zal de nieuwe 'td' Earnest Stewart worden ingewerkt door algemeen directeur Marcel Brands.

Er gaat intern bij Twente het nodige veranderen, want naast Streuer en Jans vertrekt ook algemeen directeur Paul van der Kraan later dit jaar. "Dat is niet ideaal. Daarom zou het ook goed zijn als Jan Streuer de technische functie zo lang mogelijk kan blijven doen en in ieder geval ondersteuning kan blijven bieden", aldus Bruggink, die voordat hij een besluit neemt wil weten wie als algemeen directeur wordt aangesteld. "Dat vind ik wel belangrijk, omdat je in deze functies heel nauw samenwerkt."

Jan Dirk van der Zee, de huidige directeur amateurvoetbal van de KNVB, is volgens onder meer De Telegraaf een voorname kandidaat om Van der Kraan op te volgen. Vanwege 'solistisch en eigengereid gedrag' in zijn huidige functie is echter niet iedereen intern bij Twente enthousiast over zijn eventuele komst. Alex Kroes (AZ) en Wouter Gudde (FC Groningen) zijn in ieder geval niet meer in beeld bij de beleidsbepalers van de subtopper.

Nog geen jawoord
Bruggink reageerde zondag in Dit was het Weekend van ESPN live op het vertrek van Jans en Streuer en zijn eventuele aanstelling bij Twente. "Die gesprekken lopen al heel lang maar het is niet gezegd dat ik dat zomaar ga doen", opende Bruggink in het praatprogramma. "Het is voor mij namelijk heel belangrijk wat Jan Streuer gaat doen. Het belangrijkste punt voor mij is dat Jan erbij blijft. Toch is het nog niet zeker dat ik per 1 juni de technische man bij Twente ben. Kijk, ik ben hier al heel lang mee bezig. Ik loop al anderhalf jaar bij Twente ongeveer om te kijken waar ik allemaal mee te maken krijg."

Vind jij Arnold Bruggink een goede 'td' voor FC Twente?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties